Listen over milliardær Bitcoin Bulls vokser – Er Warren Buffett neste?

Etter hvert som listen over milliardær Bitcoin-okser fortsetter å vokse, analyserer kryptoanalytiker Alex Krüger oddsen for at den berømte verdiinvestoren og administrerende direktøren i Berkshire Hathaway, Warren Buffett, snart kan bli med i pakken.

Denne uken kunngjorde hedgefondssjef og tidligere president i Duquesne Capital, Stanley Druckenmiller, at han er en Bitcoin-investor, og legger til det voksende settet av milliardærer som har satset på den største kryptovalutaen etter markedsverdi.

I kjølvannet av Druckenmillers kunngjøring, satte Jason Yanowitz fra Block Works Group sammen en moderne liste over ti utrolig velstående BTC-holdere og tvitret den ut til sine 27 000 tilhengere.

Listen over investorer og gründere har fem personer som er milliardærer på en god måte.

Gruppen har bemerkelsesverdige okser Jack Dorsey, administrerende direktør på Twitter, hvis betalingsplattform Square investerte 50 millioner dollar i kongemynten og MicroStrategys administrerende direktør Michael Saylor, som sammenlignet med å investere i kryptoaktiva nå med å investere tidlig i selskaper som Apple eller Facebook.

Økonom og Bitcoin Trader-tyr Alex Krüger stiller på sin egen Twitter-konto at etter at institusjonelle giganter som den legendariske hedgefondssjefen og leder for hans egen Tudor Investment Corporation, Paul Tudor Jones, og Druckenmiller kunngjør sin støtte til BTC, kan Warren Buffett endre melodi på bransjen.

“Warren Buffett er en verdiinvestor, han vil ha kontantstrømmer. Han vil til slutt komme rundt og investere i Bitcoin gruvearbeidere og infrastrukturbedrifter. “

Buffett har offentlig kritisert Bitcoin siden 2013, og i februar 2020 gjentok han påstanden om at han aldri ville eie Bitcoin eller annen kryptovaluta.

Buffett er imidlertid en forkjemper for verdiskapital, og kjøpte nylig mer enn 20 millioner aksjer i Barrick Gold til en verdi av rundt 563 millioner dollar.